Mi vraćamo osmijeh na Vaše lice – zub po zub.

Ništa ne ostavlja bolji prvi utisak od čvrstog stiska ruke i blistavog osmijeha. Ako želite pokloniti najljepši osmijeh i ostaviti najbolji prvi utisak kod ljudi koje susrećete, vrijeme je da posjetite stomatološku ordinaciju DENTAmedic. Stručnim osobljem, vrhunskom uslugom u opuštajućoj ugodnoj atmosferi i najsavremenijom tehnologijom postavljamo visoke standarde. Dovodeći i najmanje detalje do savršenstva, profesionalno i individualnim pristupom pomoći ćemo Vam u postizanju osmijeha iz snova.

Upoznajte naš team

Mi smo tu zbog Vas. Formirali smo tim koji će da brine o zdravlju vaših zuba.

Stomatološka ordinacija DENTAmedic je osnovana 2009 godine.

Ugodan ambijent naše ordinacije pacijentima omogućava opuštenost prilikom svake posjete, a stručan i pristupačan tim doktora i sestara trudi se svakom pacijentu pružiti maksimalno kvalitetnu uslugu i udovoljiti u postizanju savršenog osmjeha, jednako kao i funkcionalnosti.

Cilj nam je dugoročna trajnost naših radova, a time i zadovoljstvo naših pacijenata.

dr. Anisa Ćehajić
dr. Anisa Ćehajićspecijalista ortodoncije
Diplomirala na stomatološkom fakultetu u Sarajevu 2006 g.
Završio specijalizaciju iz ortodoncije u Sarajevu 2015 g.
Stalnim učešćem na brojnim domaćim i inostranim seminarima i kursevima te prati najnovija dostignuća u savremenoj stomatologiji i ortodonciji te ih primjenjuje u svakodnevnoj praksi.
dr. Nihad Ćehajić
dr. Nihad Ćehajićspecijalista oralne hirurgije
Diplomirao na stomatološkom fakultetu u Sarajevu 2004 g.
Završio specijalizaciju iz oralne hirurgije u Sarajevu 2015 g.
Stalnim učešćem na seminarima i kursevima u zemlji i inostranstvu te usavršavanjima, nastoji svojim pacijentima pružiti najsavremenije i najbolje usluge iz područja opšte stomatologije i oralne hirurgije.
dr. Alma Nurkić
dr. Alma Nurkićdoktor dentalne medicine
Interesuje se za područje konzervative i estetske stomatologije, redovito se usavršava na raznim stručnim kongresima i tečajevima u zemlji i inostranstvu.
Mediha Zahirović
Mediha Zahirović
Asistent koji je izuzetno predan svom poslu i koji će svojom radnom etikom i radnom kvalitetom učiniti da svaki vaš posjet našoj ordinaciji prođe ugodno i opušteno.
Senada Prezime
Senada Prezime
Vrhunski dentalni asistent, zadužena za održavanje pozitivne atmosfere u dentalnom timu i punu podrške pacijentima u svim fazama terapije, u potpunosti vodi brigu o pacijentu tijekom te nakon terapijskog postupka.

Spremni za savršen osmijeh?

Zakaži termin